[ Agressie is ]

Dichterbijblij

AGRESSIE IS ....

Door een teveel !!
Overvraging van
het top-belastende,
wel zwoegende deel !!
De overheid,
bezorgt dat
klimaat,
in leeuwendeel !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 15-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Volop rotte baantjes, die steeds minder uitgevoerd worden !! Overheids-schuld, dikke, eigen bult ! Die houdt het niet meer en kan, gelukkig, niet bij iedere burger posteren, als gedachten-politie, maar dat komt nog wel ?! Met verplichte, ingebouwde chip en robot-onderdrukkende monsters ! De totalitaire staat ! Ja hoor, die is sterk groeiende !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Agressie is ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.